nocny olsztyn

Grawitacja - Olsztyn

Muzyka, śpiew i zabawa do rana. Znasz lub chcesz się podzielić opinią o ciekawym miejscu. To dobrze trafiłeś.

Grawitacja - Olsztyn

Postprzez siemek czwartek, 13 listopada 2008, 13:30

Elo. W tym temacie padly juz nazwy prawie wszystkich lansiarskich klubow w miescie, ale chyba zapomniano o jednym ze slynienszych miejsc w Olsztynie mianowicie Grawitacji. Chyba kazdy kojarzy lokal przy Ds11 tzw. Bratniaku. iejsce calkiem ok, kazdy powinien znalezc tam cos dla siebie (np. tanie piwko, jedno z tanszych w Olsztynie:P) Organizowane sa ta takze iprezy teatyczne dla przykladu wtorek jest to wieczor z rodziy disco polo :D:D. Niestety dla nie Grawitacja posiada jedna pwazna wade, nie ma tam klimatyzacji i juz po chwili zabawy narazeni jestesy na oberwanie skraplajacy sie z rur potem ;d poza ta kwestia nie ma nic do zarzucenia;p
pozdro
siemek
Obcy

Re: Grawitacja - Olsztyn

Postprzez Talita czwartek, 13 listopada 2008, 14:28

dokładnie w połowie Twojego postu już miałam w myślach ułożone pytanie, czy zrobili tam klimę czy postawili wiatraki że tak się zachwycasz :)

widze, że się niewiele zmieniło i dopóki nie będzie tam klimy, lokal jest dla mnie spalony.
A bad woman is the sort of woman a man never gets tired of.
Talita
Ziom nad ziomy

Postprzez ashkoo czwartek, 13 listopada 2008, 18:10

Rany, Grawitacja... Pamiętam, że jak tylko przyszłam na studia, to był to obowiązkowy klub do zaliczenia w maratonie weekendowym... I naprawdę przyłaziły tam tłumy, zawsze był kłopot z tańcem, hehe.
Ale brak klimatyzacji jakoś nigdy nam nie przeszkadzał... Może rzeczywiście niewielka cena piwka to rekompensowała? Nie pamiętam już :D
ashkoo
Super ziom

Postprzez unpublished czwartek, 13 listopada 2008, 22:52

Ja to jak idę do Grawitacji to zazwyczaj niewiele pamiętam. Ale wasze wypowiedzi mówią wszystko.

To pewnie przez brak KLIMY....
unpublished
Ziom

Postprzez kozung niedziela, 16 listopada 2008, 10:56

a mi na dzieńdobry powiedzieli że to "spermochłony" :lol: a nie jakaś tam grawitacja.... :lol: :lol: :lol: se se se :twisted:
nie każdy chłop z widłami to Posejdon!!
kozung
Ziom

Postprzez adi niedziela, 16 listopada 2008, 13:48

A to dość popularne określenie Bratniaka. :D
adi
Super ziom

Postprzez betadd poniedziałek, 17 listopada 2008, 11:25

Wiecie co? Ja już chyba stary jestem... Wiem, że w bratniaku się dzieje się, ale SPERMOCHŁONY??? Chyba się już nie nadaję...
betadd
Super ziom

Postprzez Talita poniedziałek, 17 listopada 2008, 15:29

betadd napisał(a):ale SPERMOCHŁONY???

:shock: :shock: :shock:

ja się czuję młodo, nawet bardzo, ale odczucia mam podobne.
A bad woman is the sort of woman a man never gets tired of.
Talita
Ziom nad ziomy

Postprzez betadd poniedziałek, 17 listopada 2008, 19:48

Trochę off topic mi się włączył, ale kurde! Studenckie życie ma to do siebie, że człowiek szaleje i generalnie robi to, na co ma ochotę - nie podoba mi się takie nazywanie rzeczy (vide: spermochłony). Jeśli laski lubią się puszczać - ok, kolesie puszczają się dokładnie tak samo. Tyle że nazywają to zaliczaniem.

Nie, nie jestem gejem, nie, nie jestem kobietą - lubię tylko obiektywizm.
betadd
Super ziom

Postprzez unpublished wtorek, 18 listopada 2008, 22:28

Co by nie mówić w Bratniaku (siłą rzeczy w Grawitacji) jest fajnie. Fakt, że nie pamiętam żadnej imprezy (co raczej dobrze świadczy o tamtejszych zabawach). Zgadzam się z przedmówcą. Swoją drogą jestem ciekaw kto tę nazwę wymyślił. Ale co by nie mówić Bratniak to miejsce gdzie można spotkać naprawdę ciekawych ludzi. W końcu to największy akademik. Wachlarz charakterów jest naprawdę ogromny. no i do Piwiarni niedaleko.

Pozdrawiam
unpublished
Ziom

Następna strona

Powrót do Gdzie potańczyć?