nocny olsztyn

HEYAH SUPERLIGA 2008 - Downhill Olsztyn - 20.09.2008

A tu możesz napisać o jakiejkolwiek innej imprezie, o której coś wiesz. A może sam(a) coś organizujesz ?

HEYAH SUPERLIGA 2008 - Downhill Olsztyn - 20.09.2008

Postprzez adi piątek, 8 sierpnia 2008, 09:20

Hej ludziska ludziska. Już we wrześniu ostatnia edycja HAYEAH SUPERLIGI. Piszę bo trochę interesuję się tą tematyką. Downhill w Olsztynie to zawsze było wydarzenie. Mnóstwo wspaniałych ludzi, luzacka atmosfera no i fun fun fun. Widowisko pierwsza klasa.

Jak zwykle w Lesie Miejskim , a dokładniej w osławionym WĄWOZIE. Wszystkim, którzy chcieliby miło spędzić sobotnie południe i popołudnie, zapraszam już teraz.

Z pewnością nie pożałujecie!!!!
adi
Super ziom

Re: HEYAH SUPERLIGA 2008 - Downhill Olsztyn - 20.09.2008

Postprzez vaueck piątek, 8 sierpnia 2008, 15:23

Super impreza. Polecam Wszystkim bardzo serdecznie. Swoją drogą fajnie, że w coraz większej liczbie miejsc w internecie o tym piszą.

SUPERLIGA to był od lat wyznacznik dobrej zabawy. Wspaniałe widowisko, fajne kobiety (może nie jeżdżą, ale wiele z nich lubi pooglądać, latających facetów w akcji :D). No i afterki. Co tu dużo gadać, kto lubi dobrą zabawę powinien odwiedzić. Nawet jeśli nie jeździ na rowerze.

gorąco polecam
vaueck
Przechodzień

Re: HEYAH SUPERLIGA 2008 - Downhill Olsztyn - 20.09.2008

Postprzez unpublished czwartek, 25 września 2008, 08:40

Byłem, widziałem i jestem pod wrażeniem. Ci faceci są nienormalni. Downhill to wspaniała zabawa. Żałuje, że sam sie za to nie zabrałem jakiś czas temu.
Ale co tam, na takich imprezach można sobie chociaż popatrzeć. Wielki plus dla chłopaków z Olsztyna za organizacje takiej fajnej imprezki.

Szkoda tylko, że tak mało było dziewcząt piszczących i rzucających majtki na trasę przejazdu. No bo podejrzewam, że chłopaki nie jeżdżą tylko dla samej przyjemności jeżdżenia. ;). A więc apel do dziewcząt, które może trafią na to forum. Przychodźcie na SUPERLIGĘ.

Pozdro 678444 :D
unpublished
Ziom

Powrót do Inne