nocny olsztyn

Highlander - Olsztyn - Stare Miasto

Puby, piwialnie, dzielnicowe knajpki. Znasz ciekawe miejsce podziel sie informacją z innymi.

Highlander - Olsztyn - Stare Miasto

Postprzez unpublished czwartek, 4 grudnia 2008, 23:07

A co powiecie o Highlanderze. Mi się ten lokal bardzo podoba. Fakt ceny są dość wysokie. Ale za to jaki klimat. Wszystko w drewnie, fajna muzyka. No to co najważniejsze w Highlanderze - WHISKY. Pamiętam czasy kiedy nie mogłem tego przełknąć. Teraz na szczęście jest zupełnie inaczej. W Olsztynie nie ma wielu takich miejsc jak ten pub. Polecam wszystkim serdecznie.
unpublished
Ziom

Re: Highlander - Olsztyn - Stare Miasto

Postprzez ashkoo piątek, 5 grudnia 2008, 11:58

Nie wiem, na czym polega fenomen tego miejsca - ale tam nigdy nie ma wolnych stolików... Nigdy :). Bez rezerwacji w ogóle nie podchodź. Bierze się to zapewne ze wspomnianego klimatu...
Mi się w Higlanderze podoba bardzo pomysł na urozmaicenie drogi do toalety - przed samymi drzwiami do wc koniecznie trzeba zerknąć na sufit, hehe.
ashkoo
Super ziom

Postprzez digga poniedziałek, 8 grudnia 2008, 22:52

Czasami fajnie jest posiedzieć przy szklaneczce whisky w tej knajpie. Mają tam taką dobrą prosto z beczki... Poezja...
digga
Przechodzień

Postprzez adi wtorek, 9 grudnia 2008, 22:31

Nie wiedzieć czemu, zawsze jak wchodzę na to forum to mi się ssąca włącząca... whisky z beczki ....mmmmmmm
adi
Super ziom

Powrót do Gdzie na piwo?