nocny olsztyn

Jedzenie na telefon w Olsztynie.

Lubisz po imprezie wpaść na dobre jedzonko. Napisz innym gdzie jest twoja ulubiona jadłodalnia. Może ktoś inny tez sie tam pofatyguje.

Jedzenie na telefon w Olsztynie.

Postprzez tur555 czwartek, 28 stycznia 2010, 15:35

Wpisujcie gdzie zamawiacie jedzenie na telefon , ja często zamawiałem z Dagrasso bo długo otwarta a w sobotę po piwku mega ssanie jednak pizza przeciętna , dobre jedzenie było jeszcze w chickenie ale lokal zlikwidowany brakuje mi jakiegoś kurczaka z rożna na telefon plus np. surówki i pieczone ziemniaczki pycha w Elblągu jest a miasto mniejsze. Najlepsza Pizza jaką jadłem to z Italiany na Żołnierskiej kiedyś była na telefon teraz niestety nie dowożą , dobra była New York City Pizza na Leonharda i Śliwy jednak zniknęły z naszego miasta , z Grubego Benka zrezygnowałem jak mi powiedzieli że dowóz wynosi 12 zł !!!
tur555
Obcy

Re: Jedzenie na telefon w Olsztynie.

Postprzez magda25 wtorek, 23 lutego 2010, 11:40

CHICKEN działa tylko zmienił adres a telefon jest ten sam (509 420 427) więc dalej można chrupać pikantne skrzydełka do piwka :)
magda25
Obcy

Re: Jedzenie na telefon w Olsztynie.

Postprzez MarekM środa, 1 września 2010, 19:56

Spis wszystkich pizzerii oferujących dowóz na terenie Olsztyna. Przydatna strona wszystkie lokale które dowożą są na jednej stronie nie trzeba szukać po necie.

http://www.pizzaolsztyn.boo.pl
MarekM
Obcy

Powrót do Gdzie zjeść?