To naprawdę nienormalne... nie bedę nikogo obrażał - osądźcie sami!!!
10 kwiecień 2010 wiemy od rana o żałobie narodowej w związku z katastrofą lotniczą i śmiercią Prezydenta Polski i osób mu towarzyszących...
Euforia oczywiście zaprasza swych gości oferując swoje trzy poziomy by przy wspaniałej muzyce na parkiecie oddać szacunek ludziom, którzy zgineli w katastrofie!!!! Piszę "oczywiście", bo wspominam 2 kwietna (sobota) 2005 kiedy umiera Papież... o 22 media podają tą wiadomość. W Euforii konsternacja nie wiedzą co robić, wiele osób wychodzi, reszta zostaje wspaniale się bawiąc do rana... Powstrzymałem się wtedy od komentarza tłumacząc w zawiły sposób całą tą sytuację. Dzisiaj wiem, że niepotrzebnie!!!! nie bylo co i kogo tłumaczyć. Gdyby Papież odszedł w piątek w sobotę Euforia biłaby rekordy frekfencji - dlatego, że byłaby jedynym otwartym klubem, mam nadzieję w Polsce.
Co się z wami dzieje "ludzie" ? - pytam menedżera, właściciela, właścicieli, wszystkich pytam co jest ???
Nie jesteście klubem takim jakim chcecie żeby o was pisano i do jakiego pretendujecie!!!!!
Powstrzymam się i tak jak napisałem nie będę nikogo obrażał...