nocny olsztyn

Club Impuls

Muzyka, śpiew i zabawa do rana. Znasz lub chcesz się podzielić opinią o ciekawym miejscu. To dobrze trafiłeś.

Club Impuls

Postprzez zyga niedziela, 25 kwietnia 2010, 17:57

Co sądzicie o płatnym WC dla klientów lokalu?
Wczoraj byłem w lokalu "Impuls" (www.clubimpuls.pl) gdzie za sam wstęp trzeba było zapłacić 5zł, za piwo 2-3 razy więcej niż w sklepie a do tego każda wizyta w WC to kolejny wydatek pieniędzy. Nie chodzi mi o te 50 groszy za każdorazowe skorzystanie z toalety, ale o zasadę. Rozumiem doskonale, że utrzymanie czystości w WC, woda itp. kosztuje, więc jak najbardziej można taką opłatę pobierać, ale od osób postronnych a nie od klientów którzy i tak dużo pieniędzy wydają w tym lokalu. Zwróciłem uwagę na ten fakt będąc w lokalu, ale inni zaczęli się wtrącać twierdząc "ja od 3 lat płacę więc masz też zapłacić i koniec". Zapłaciłem dla świętego spokoju, ale więcej nie odwiedzę tego lokalu i raczej nie będę go nikomu polecał. Co Wy sądzicie na ten temat? Czy właściciel lokalu powinien pobierać za to opłaty? Proszę o uargumentowane wypowiedzi.
zyga
Obcy

Re: Club Impuls

Postprzez Talita poniedziałek, 26 kwietnia 2010, 14:27

Ten klub jest żenujący w każdym calu, stąd rozmowa na jego temat jest bezsensu dla mnie.
A bad woman is the sort of woman a man never gets tired of.
Talita
Ziom nad ziomy

Postprzez zyga czwartek, 13 maja 2010, 12:54

Dziękuję za odpowiedź.
Klub może i żenujący, ale najbardziej chciałem zwrócić uwagę na to, że chodzą tam tłumy ludzi, którym nie przeszkadza to że ktoś ich oszukuje. Płacenie za korzystanie z WC będąc klientem lokalu to tak jak płacenie za korzystanie z własnego samochodu (za który już wcześniej płacimy w postaci opłat za paliwo, OC, części, itd.)
zyga
Obcy

Postprzez blablabla21 środa, 9 czerwca 2010, 00:26

jeśli chodzi o płacenie za wc, no fakt, może zadziwiać ( jak i mnie za pierwszym razem), ale potem można się przyzwyczaić. 5gr to nie majątek, a plus w tym taki, że klubowicze wchodzą tam faktycznie za potrzebą, a nie blokują łazienkę, żeby poplotkować .co w innych clubach się zdarza.
a teraz druga myśl... wszyscy tak narzekają , że impuls to takie dno etc. , a dlaczego tam zawsze jest pełno ludzi? klub pęka w szwach . od poniedziałku do poniedziałku
blablabla21
Obcy

Postprzez Talita poniedziałek, 14 czerwca 2010, 16:33

ludzi? czy małolatów?
A bad woman is the sort of woman a man never gets tired of.
Talita
Ziom nad ziomy

Postprzez Olsztynianin czwartek, 26 sierpnia 2010, 01:06

Do tego clubu raczej nie chodzą małolaci, tylko ludzie w wieku 25+. Osobiście ten club mi się nie podoba.
Olsztynianin
Przechodzień

Postprzez ashkoo niedziela, 5 września 2010, 09:51

O, to się chyba coś zmieniło od "moich czasów" - wtedy chodziły tam 18-letnie lafiryndy i niewiele starsze karki... Teraz może Impuls zaczął aspirować do miana lokalu "na poziomie", gdzie obowiązuje strój wieczorowy i piwo za 10 zł :D?
ashkoo
Ziom

Postprzez Olsztynianin środa, 15 września 2010, 22:17

Nie powiedziałbym, że "na poziomie". Chodzą tam przeważnie "koksy", oraz wytapetowane dziewczyny. Piwo kosztuje tam 6 zł.
Olsztynianin
Przechodzień

Powrót do Gdzie potańczyć?