nocny olsztyn

Pub Pryzmat - Olsztyn Stare Miasto

Puby, piwialnie, dzielnicowe knajpki. Znasz ciekawe miejsce podziel sie informacją z innymi.

Pub Pryzmat - Olsztyn Stare Miasto

Postprzez betadd niedziela, 19 października 2008, 11:14

Dawno mnie nie było i widzę, że nocna strona miasta Olsztyn nieco się rozwinęła: fajnie, ludki, fajnie, piszcie dużo to rozpromujemy nasze super miasto.

A ze swojej strony dodaje Pryzmat - jeden z moich ulubionych pubów w Olsztynie i chyba w ogóle wszędzie. Najbardziej polecam grzane piwo - rewelacyjne smaki, ja sam uwielbiam ze śliwką oraz z jabłkiem i cynamonem. Naprawdę świetne na takie paskudne wieczory. Koleżanki za to zachwycają się drinkami, bo i jest czym, ogromny wybór, fantastyczne nazwy.

Ceny może nie są studenckie, ale raz na jakiś naprawdę można wydać tam pare (dziesiąt) złotych :). Godny zauważenia jest klimat lokalu - zrobiony, jak większość, na "stare czasy", ale naprawdę niepowtarzalnie. Góra świeczek w rogu jest urzekająca, trafia nawet do twardzieli :)...

PS. Cena grzańca to 8,50 zł - wszystkie warte tej kwoty.
betadd
Super ziom

Re: Pub Pryzmat - Olsztyn Stare Miasto

Postprzez adi niedziela, 19 października 2008, 11:38

Pryzmat jest boski. Na mój skromny gust lokal zalicza się do tych z najlepszych klimatem w Olsztynie.

To co przemawia za tym lokalem to:

- mimo niewielkiej przestrzeni, nie czuje się żeby inni goście wchodzili Ci na głowę,
- specyficzny wystrój,
- to co musi mieć każdy ciekawy lokal (oczywiście IMHO) - półmrok :D.
- miła obsługa,
- bardzo duży wybór napojów alkoholowych i bezalkoholowych,
- w okresie letnim ogródek piwny...

Lokal jak dla mnie nie ma minusów....
adi
Super ziom

Re: Pub Pryzmat - Olsztyn Stare Miasto

Postprzez artinu niedziela, 19 października 2008, 22:17

Widzę, że powstaje list naprawdę fajnych miejsc w Olsztynie. Pryzmat jest fajowy. Naprawdę idealna knajpka na spotkania we dwoje... :D
artinu
Przechodzień

Powrót do Gdzie na piwo?