nocny olsztyn

Jaka pizza w Olsztynie jest najsmaczniejsza ?

Lubisz po imprezie wpaść na dobre jedzonko. Napisz innym gdzie jest twoja ulubiona jadłodalnia. Może ktoś inny tez sie tam pofatyguje.

Jaka pizza w Olsztynie jest najsmaczniejsza ?

Postprzez tur555 sobota, 10 kwietnia 2010, 01:42

Jaka pizza z dowozem jest najlepsza , jadłem z dagrasso ale według mnie jest kiepska w sobotę zamawiam z Patejko lub z Diavolino , wydłużyli czas pracy w soboty - która lepsza ?
tur555
Obcy

Re: Jaka pizza w Olsztynie jest najsmaczniejsza ?

Postprzez betadd wtorek, 20 kwietnia 2010, 10:28

Moim skromnym zdaniem, to w Olsztynie ciężko o dobrą pizzę (albo ja się nie znam)... Sam to zamawiam Telepizzę :].
betadd
Super ziom

Postprzez Talita środa, 21 kwietnia 2010, 13:28

Gruby Benek :)
A bad woman is the sort of woman a man never gets tired of.
Talita
Ziom nad ziomy

Postprzez Olsztynianin czwartek, 26 sierpnia 2010, 01:10

Jak dla mnie najlepsza pizza jest w Da Grasso. Jakoś nie przepadam za pizzą w Telepizzy, ani Pizza Hut.
Olsztynianin
Przechodzień

Postprzez MarekM środa, 1 września 2010, 18:26

Najlepsza Pizza jaką jadłem to pizza Italiana na Żołnierskiej niestety nie dowożą do domu, równie dobra jest pizza Milano ale pracują do 21 no i mój faworyt Patejko z Likus bardzo duża i do tego smaczna można zamawiać do godziny 24 w piątek i sobotę mimo że na stronie mają napisane że pracują do 21 to się zdziwiłem jak szukałem jakiejś pizzy była godzina po 23 w sobotę a oni przywieźli mi ją za 15 minut WIELKI POZYTYW !!!
MarekM
Obcy

Sonda jaka pizza w Olsztynie jest najsmaczniejsza ?

Postprzez MarekM środa, 15 września 2010, 11:41

Moim zdaniem najlepsza pizza to domowa pizza ! Proszę bardzo ja robię według tego przepisu na tej stronie
http://www.pizzerie.olsztyn.pl/
, ciasto super wychodzi do tego jest przepis na dwa sosy do pizzy pomidorowy i czosnkowy , przepis pochodzi ponoć z jakiejś pizzerii zamieścił go pizzer-man który pracował w takim lokalu. Robiłem już kilka razy według tego przepisu i pizza wyszła jak z prawdziwej pizzerii. Jest tam jeszcze sonda z której dowiecie się jaka pizzeria robi najlepszą pizzę w Olsztynie.

http://www.pizzerie.olsztyn.pl/
MarekM
Obcy

Powrót do Gdzie zjeść?