nocny olsztyn

Scena Margines

Lubisz scenę i kontakt z aktorem. Widziałeś ciekawy spektakl. Napisz o nim i gdzie go grają. Może znajdzie sie paru takich jak Ty, lubiących nieco bardziej wyszukana formę spędzania wolnego czasu.

Scena Margines

Postprzez tutiki niedziela, 19 października 2008, 21:53

Nie wiem, jak wiele osób się orientuje, że przy teatrze Jaracza działa scena Margines, gdzie wystawiane sztuki można oglądać właściwie na wyciągnięcie ręki, bo scena jest w... pokoju, a widzowie siedzą na drewnianych ławkach. Przeżycie niesamowite :). Polecam szczególnie dla tych, którzy lubią sztukę nieco off-ową, a do tego niekoniecznie lubią stroić się do teatru.
tutiki
Znajomy z widzenia

Re: Scena Margines

Postprzez betadd środa, 22 października 2008, 12:02

O, widzę, że znalazł się wreszcie ktoś, kto chodzi do teatru :). Znam Margines, uwielbiam chodzić tam na spektakle, choć nie ukrywam - nie byłem dobre 3 lata... Pamiętam, że ostatnia sztuka była taka sama, jak film z Julią Roberts i Natalie Portman (Roberts była fotografem i sypiała z facetem, w którym kochała się Portman) - kojarzycie film??? Jej, co to był za tytuł... Aaa, wiem "Closer" - film był świetny, ale sztuka w wykonaniu olsztyńskich aktorów naprawdę powalała na kolana... Szkoda, że niewiele osób zna Margines... Tutiki, a Ty często bywasz???
betadd
Super ziom

Re: Scena Margines

Postprzez tutiki czwartek, 23 października 2008, 18:10

Niestety, ostatnio coraz rzadziej. A "Bliżej" widziałam!!!! Super!!! Szkoda, że już tego nie grają...
tutiki
Znajomy z widzenia

Powrót do Teatr