nocny olsztyn

Euforia

Muzyka, śpiew i zabawa do rana. Znasz lub chcesz się podzielić opinią o ciekawym miejscu. To dobrze trafiłeś.

Euforia

Postprzez betadd środa, 22 października 2008, 14:48

Dziwię się, że jeszcze nikt nie napisał o tym lokalu - kamannnn, ludzie, przecież wiem, że tam chodzicie co sobotę!!!
betadd
Super ziom

Re: Euforia

Postprzez Talita środa, 22 października 2008, 21:30

ten lokal to żenada, niby piętrowy a właściciele idą na kasę, wpuszczają milion osób i nie ma nawet gdzie tyłkiem pokręcić :?
A bad woman is the sort of woman a man never gets tired of.
Talita
Ziom nad ziomy

Postprzez adi środa, 22 października 2008, 21:35

Euforie znam tylko z ich logo (które jest niczego sobie). Ale skoro, nie można tam pokręcić tyłkiem to trochę kicha. Bale spławików to nieciekawa sprawa.
adi
Super ziom

Postprzez Talita środa, 22 października 2008, 21:39

byłam tam raz i zastałam taką watahę kiwających się samców i samiczek i jakoś nie bardzo miałam ochotę zostać, a już tym bardziej przyjść tam jeszcze raz. omijam ten klub.
Talita
Ziom nad ziomy

Postprzez betadd czwartek, 23 października 2008, 18:01

Euforia również należy do klubów, które odwiedziłem raz. Nie w moim stylu jest oglądanie lasek wyginających się jak kociaki na zamówienie, tylko po to, żeby łysi bądź wyżelowani na maksa kolesie stojący przy barze mieli na co popatrzeć... Nie pasuje mi też muzyka (unc unc unc) ani towarzystwo. Generalnie - polecam miłośnikom różu, żelu i plastiku ;].
Ostatnio edytowano niedziela, 1 listopada 2009, 22:19 przez betadd, łącznie edytowano 1 raz
betadd
Super ziom

Postprzez p.g. niedziela, 26 października 2008, 18:53

no dobra narzekacie na EUFOURIE (tak wlasnie eufouria a nie euforia) a moze ktos cos napisze o muzyce oczywiscie na dolnym levelu i na parterze bo gora to lekka biesiada chociaz roznie to bywa. chyba ze wybieracie lokal patrzac tylko czy jest gdzie tylek posadzic.
p.g.
Obcy

Postprzez Talita niedziela, 26 października 2008, 19:22

trafił nam się zagorzały bywalec chyba ;)

ja byłam tam raz, ale widzisz, jeśli już wychodzę na miasto zależy mi głównie na tańcu bo uwielbiam, niestety w momencie gdy klub idzie na kase czyli wpuszcza o połowe więce osób niż jest w stanie pomieścic by normalnie można było się poruszać to już nie jest lokal dla mnie. Niestety pomio że moje zawieszenie nie jest pokaźnych rozmiarów nie bawi mnie taniec na powierzchni metr na metr, gdybym miała ochote pokręcic tyłkiem w takiej klitce puściłabym sobie muzyke w swoim kiblu. ocieranie się o spoconych współbiesiadników również mi nie leży więc... klub jest dla mnie skasowany pod tym względem, do muzyki nic nie mam, bo tak mnie wku*wiło to że nie moge się ruszyć, że reszta poszła się....bujać.
Talita
Ziom nad ziomy

Postprzez joan21 poniedziałek, 26 października 2009, 09:58

Chcialabym poruszyc inny wątek dotyczący tego klubu. Pierwszy raz spotkałam się z takim potraktowaniem klienta lokalu.Sobotni wieczór. Bawimy się na trzecim piętrze. Mój mąż wychodzi do toalety, ktoś go popycha, a ten wpada na ochroniarza. Próbuje przeprosić i tłumaczy że to przez przypadek, ale od tej pory zaczyna się koszmar. Zostaje wyprowadzony przez trzech ochroniarzy, dosłownie spadał ze schodów. Wyrzucony za drzwi jak pies, bez butów które zgubił po drodze, z rozerwaną koszulą. Zostaje skopany i dostaje mocny cios w lewą skroń. Wpada do kałuży . Nie ma mowy o jakiejkolwiek dyskusji.Odmówiono nam nawet zwrotu kurtki z szatni! Wezwaliśmy policję, ale i to na nic się nie zdało. Mój mąż, który był pod lekkim wpływem alkoholu ( jak 99% klientów lokalu) przeciwko trzem ochroniarzom. Zero szans na obronę. Jednym słowem poczuł się jak pies! Mam wrażenie że ochroniarze znaleźli sobie ofiarę do zrobienia show! Zamiast narawdę pilnować porządku, wykazują się swoją nadgorliwością. Gdyby chociaż potraktowali mojego mężą z większą kulturą, nie robiąc widowiska i nie używając tyle przmocy...........osobiście moja noga tam nie postanie. Zgadzam się z poprzednikami, że wpuszczają więcej ludzi niż lokal jest w stanie pomieścić. Nie ma gdzie swobodnie potańczyć i nie ma jak swobodnie przejść do toalety.......żeby przez przypadek kogoś nie potrącić......
joan21
Obcy

Postprzez kozung niedziela, 1 listopada 2009, 17:06

a ja omijam wielkim łukiem w/w lokal :) NIE ciągnie mnie tam NIE lubię napalonych lasek walających się z ich pupciami po parkiecie NIE pójde tam choćbyście mnie siłą targali :) i święty spookójjj :mrgreen:
nie każdy chłop z widłami to Posejdon!!
kozung
Ziom

Postprzez anubis80 środa, 25 listopada 2009, 11:02

Dorzucę parę słów od siebie. Jestem regularnym bywalcem olsztyńskich klubów od dobrych 10-ciu lat i myślę, że mogę mieć pewne spostrzeżenia. Faktycznie, za dużo ludzi, faktycznie, ochroniarze - oszołomy, ale nie ma co się dziwić. Ochroniarze nie mają być mili tylko wielcy i budzić respekt. Ja osobiście unikam z nimi kontaktu, omijam szerokim łukiem i jakoś nie mam problemów. A co się tyczy przypadku kiedy ktoś został wyrzucony, bo był pod wpływem i wpadł na ochroniarza, to ci mają obowiązek wyrzucić osobę, która nie jest w stanie utrzymać się na nogach. I tak został pewnie odebrany. A że był faktycznie podpity i zaczął pewnie kozakować, to dostał parę szybkich. Tak to jest w klubach, nie tylko w tym. Jesteś pod wpływem - nie masz większej siły perswazji... Co do innych kwestii, to jest to kwestia gustu. Muzyka - super, o ile ktoś lubi muzykę jaką na codzień można słuchać chociażby na kanale VIVA albo MTV. Jak kotś lubi jazz albo inne bluesy to nie ma tu czego szukać. Jak na muzykę klubową to jest ekstra. Towarzystwo zdecydowanie najlepsze w mieście. Najlepiej ubrani, kulturalni, średnia wieku 25 - 30 lat, nie ma dresów jak choćby w NOVO, nie ma dzieci 15 letnich jak w Impulsie i nie ma studentów w tych porozciąganych sweterkach jak w Pestce. Rozumiem, że jak przychodzi średnio lub mało atrakcyjna dziewczyna, taka szara myszka i widzi same laski w mini spódniczkach to się źle czuje. No bo i jak ma się czuć kiedy każda kobieta jest ładniejsza i faceci na nią patrzą. Przecież kobiety w ten sposób reagują, że nie mogą znieść konkurencji więc narzekają na miejsce. Z punktu widzenia faceta, czyli mojego jak i wielu moich kolegów, klub ten prezentuje ZDECYDOWANIE najwyższy poziom pod względem urodziwych, fajnie tańczących (przedmówczynie uznały to za wadę, hehe) dziewcząt. Jak ktoś chce się pobawić w towarzystwie jednostek w sweterkach lub bluzach z kapturem - zapraszam do Pestki.
Reasumując, nie jest to klub dla wszystkich. Jeśli jesteś szarą myszką, dziewczyną z nadwagą, kompleksami itp. będziesz się tam źle czuła. Dziwię się tylko, że ktoś tego nie rozumie. W większych miastach jest to norma. W Warszawie bramkarze przed klubem robią selekcję i np. nieatrakcyjnej dziewczyny nie wpuszczą bo im zaniża poziom. A potem takie dziewczyny mówią wszem i wobec, że klub do bani. Euforia jest klubem, w którym żeby się dobrze bawić musisz dopasować się do otoczenia. Jeśli chcesz "być sobą" i "zachować swoją indywidualność" idź na wieczór poezji śpiewanej albo z przyjaciółmi na piwo do Baszty. W takich miejscach jak E. ludzie się "pokazują" bez względu na to, że część obserwatorów uzna to za płytkie. Jeśli tego nie akceptujesz i z góry uważasz, że to sztuczne i bywalcy nie dorastają do twego poziomu - zostań w domu i obejrzyj "Seks w wielkim mieście".
Pozdrawiam
anubis80
Obcy

Następna strona

Powrót do Gdzie potańczyć?