nocny olsztyn

Feel w Olsztynie

Masz info o jakimś ciekawym koncercie. Lubisz ostre granie lub delikatne brzmienie gitary. Albo po prostu lubisz muzykę na żywo. To wejdź i napisz co masz do powiedzenia.

Feel w Olsztynie

Postprzez ashkoo sobota, 6 września 2008, 10:59

Jak Wam się podobał występ???
ashkoo
Super ziom

Re: Feel w Olsztynie

Postprzez donLuki niedziela, 7 września 2008, 19:42

Hejka. Jako stały bywalec wszelakich imprez "okolicznościowych" :D i tu mnie nie mogło zabraknąć.

Więc pojawiłem sie również na koncercie gwiazdy tego sezonu (btw. mam ich wszystkie płyty), zespołu FEEL.
Pomimo rozpoczynającego się roku szkolnego oraz faktu, że na drugi dzień trzeba iść do pracy, frekwencja olsztynian przerosła moje najśmielsze oczekiwania.

Piotr Kupicha z zespołem zawitał na olsztyński amfiteatr, niczym gwiazda światowego formatu. Na scenę dotarł przejechawszy przez tłum fanek i fanów. Po niecierpliwym oczekiwaniu rozpoczął się koncert zespołu FEEL. Jednak tylko najwięksi szczęściarze, którzy znajdowali się na widowni amfiteatru, mogli widzieć Piotra z zespołem. Zdecydowana większość przybyłych słuchała hitów stojąc w uliczkach urokliwego starego miasta.

Wszyscy czekali na zdecydowanie najpopularniejsze kawałki zespołu FEEL:
"A gdy jest już ciemno"
"Pokaż na co Cię stać"
"Jak anioła głos"
"Pokonaj siebie"

I nie zawiedli się. Wykonanie było godne polskiej gwiazdy muzyki rozrywkowej.

Może na koniec śmieszna sytuacja. Stoję sobie w tłumie, fakt nieco dalej od sceny :D. Postanowiłem sprawdzić czy w Olsztynie są prawdziwi fani FEEL.
Krzyczę więc: "Widzieliście go??!!!" :D

Jak myślicie czy dostałem odpowiedź. No pewnie w Olsztynie są prawdziwi fani FEEL. Dostałem chyba pięć odpowiedzi z tłumu:
"Ja widziałem", "AAAAAA ja też go widziałem", "widziałem widziałem". :P

Na koniec pozdro i do zobaczenia na innym koncercie.
donLuki
Obcy

Postprzez betadd wtorek, 9 września 2008, 10:54

O proszeee... Jednak w Olsztynie też kupa fanów mega super zespołu. A mogę zapytać, co Wy widzicie w tym Feel?
betadd
Super ziom

Postprzez siemek wtorek, 30 września 2008, 18:56

Witam.

Koncert Feela w Olsztynie juz dawno za nami. Teraz szykuja sie do dania rewelacyjnego wystepu w kolejnym miescie z naszego wojewodztwa, a dokladnie w Elblagu. Juz w listopadnie maja dac koncert w centrum sportowym na ulicy Grunwaldzkiej, mam nadzieje ze poza fanami z Elblaga do wspolnej zabawy dolacza rewelacyjni "feelowcy" z Olsztyna.

pozdrawiam
siemek
Obcy

Postprzez Rocky niedziela, 5 października 2008, 12:46

Feel jest przereklamowany :)
Sprawdź katalog firm Olsztyn a w nim puby, kluby, restauracje, sprawdź!
Rocky
Znajomy z widzenia

Postprzez betadd niedziela, 5 października 2008, 15:13

Słyszałam ostatnio w RMF (chyba), oryginalny kawałek z muzyką identyczną, jak "Anioła Głos" - masakra, każda nuta była identyczna! Ten cały Kupicha chyba nigdy nic swojego nie zaśpiewał :|.
betadd
Super ziom

Postprzez adi niedziela, 5 października 2008, 15:24

Feel to kolejny przykład zespołu(gwiazdy), który powstał chyba bardziej w głowach marketingowców. Tak właśnie ostatnio wygląda polska scena artystyczna. Oczywiście trafiają się perełki. Ale generalnie , tak mi się wydaje, tendencja jest taka, że najpierw powstaje komedia romantyczna a później robi się pod nią zespół. Dla mnie Feel to najlepszy przykład takich praktyk. Choć szczerze mówiąc nie wiem wiele na temat tego zespołu, bo i poco. Ale zdaje się, że ich kawałek był tematem przewodnim w jednej z polskich mega produkcji romantycznych. No chyba, że się mylę?! Jak tak jest to zajmę się może ogródkiem.... :D

Pozdro dla Wszzystkich.
adi
Super ziom

Powrót do Koncerty