nocny olsztyn

Qotłownia Stara Club QSC - Olsztyn - Stare miasto

Muzyka, śpiew i zabawa do rana. Znasz lub chcesz się podzielić opinią o ciekawym miejscu. To dobrze trafiłeś.

Qotłownia Stara Club QSC - Olsztyn - Stare miasto

Postprzez adi środa, 29 października 2008, 16:44

Dużo ostatnio się mówi o tym lokalu. I sporo się w nim dzieje. Ja jednak chciałem tylko wspomnieć o nim. A może ktoś napisze co o nim sądzi.

Według mnie to dość przyjemny lokal. Choć zagorzali klimatów rodem z Sowy raczej nie będą zadowoleni. :)

Lokal oferuje szeroki wachlarz stylów muzycznych. Posłuchacie tam hip hopu, house'u, elektro i wszystkich innych odmian muzyki elektronicznej.

Lokalizacja w piwnicy budynku to spory plus. Całkiem przyjemnie jest też w środku. Ale co ja dużo będę gadał. Trza się tam po prostu wybrać.

Piszcie co Wy sądzicie o tym miejscu...
adi
Super ziom

Re: Qotłownia Stara Club QSC - Olsztyn - Stare miasto

Postprzez Talita środa, 29 października 2008, 19:54

no właśnie mnie tam jeszcze nie było a wybieram się od dobrych kilku tygodni.
A bad woman is the sort of woman a man never gets tired of.
Talita
Ziom nad ziomy

Re: Qotłownia Stara Club QSC - Olsztyn - Stare miasto

Postprzez Talita niedziela, 9 listopada 2008, 10:27

byłam tam wczoraj. dobre wrażenie zrobił na mnie zajebisty ochroniarz o mega czarnych oczach, do tego był bardzo miły co spotęgowało moje nadzieje, że będzie fajnie. piwko jak piwko - cena raczej w standardzie 7zl, wystrój fajny, miejsca dużo, parkiet z głową zrobiony lekko niżej niż reszta klubu można popatrzeć na krecące tyłki ale muzyka mi nie podeszła. przyszłam tam o 12, wyszłam o 3.30 z czego podniosłam tyłek może ze 4 razy, mało co nie zasnęłam na tych mięciusich kanapach i zaspana wróciłam do domu.

chyba już mnie tam nie zobaczą.
A bad woman is the sort of woman a man never gets tired of.
Talita
Ziom nad ziomy

Powrót do Gdzie potańczyć?