nocny olsztyn

Piwiarnia Warki - Olsztyn - Koło Bratniaka

Puby, piwialnie, dzielnicowe knajpki. Znasz ciekawe miejsce podziel sie informacją z innymi.

Piwiarnia Warki - Olsztyn - Koło Bratniaka

Postprzez unpublished wtorek, 18 listopada 2008, 22:31

Tak sobie pisałem posta o Bratniaku i Grawie. I wspomniałem o Piwiarni. O tym jeszcze też nikt nie napisał. A to taki sympatyczny lokal. Gdzie jest Bratniak , wszyscy wiedzą , gdzie jest Grawa też , to trafić do Piwiarni nie problem. A ci co nie wiedzą niech jadą na ulicę Żołnierską. Z niej już rzut beretem. Dla ciekawskich można tam czasami spotkać siatkarzy AZS'u. Piwko tylko Warka, ale Warka jest dobra. I fajnie dziewczyny za barem stoją...seriouuuuu :D
unpublished
Ziom

Re: Piwiarnia Warki - Olsztyn - Koło Bratniaka

Postprzez Rocky niedziela, 23 listopada 2008, 15:03

Byłem parę razy, piwko nie tylko Wartka, ja tam Heinekenki w butelce popijałem :P Starsi popijacze, mogą pamiętać, że kiedyś ta knajpa nazywała się Yuma, to były czasy :D
Sprawdź katalog firm Olsztyn a w nim puby, kluby, restauracje, sprawdź!
Rocky
Znajomy z widzenia

Postprzez betadd niedziela, 23 listopada 2008, 17:39

Ach Yumaaaaaa, trzeba było tak od razu :D. Czasem, jak Was czytam, to mam wrażenie, że jestem jakimś dinozaurem ;|.
betadd
Super ziom

Postprzez Talita poniedziałek, 24 listopada 2008, 12:37

betadd do cholery ile Ty masz lat?
bo narzekasz jak stary, spierdziały 60latek!

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
A bad woman is the sort of woman a man never gets tired of.
Talita
Ziom nad ziomy

Postprzez betadd poniedziałek, 24 listopada 2008, 15:20

Uch, Talitka, więcej niż Ty... Ale 60? Łamiesz mi serce ;]... Yumę pamiętasz?
betadd
Super ziom

Postprzez Talita poniedziałek, 24 listopada 2008, 16:47

nie pamiętam, znam ze słyszenia jedynie :)

no więc ile?
A bad woman is the sort of woman a man never gets tired of.
Talita
Ziom nad ziomy

Postprzez Rocky poniedziałek, 16 marca 2009, 15:21

Nie tak dawno byłem po raz kolejny w Warce, ogólnie kiepskie wrażenia, bo:

1. zarezerwowałem stolik mailowo, dostałem potwierdzenie mailem od nich, że OK, jest rezerwacja, przyjeżdżam do knajpy ze znajomymi i słyszę, że rezerwacji takiej nie mają, wszystkie stoliki zajęte ...

2. Ceny ..., lokal firmowy Warki, a Warka z nalewaka po 6zł, gdzie obok w dużo większej knajpie - Grawitacji kupię Heinekena w butelce taniej ... (5,5zł) w Warce - 8zł :o
Sprawdź katalog firm Olsztyn a w nim puby, kluby, restauracje, sprawdź!
Rocky
Znajomy z widzenia

Postprzez Gaja piątek, 23 kwietnia 2010, 12:28

Jestem bardzo niezadowolona z usług Warki:
Primo, zarezerwowałam stolik na kilkanaście osób, płacąc za tę usługę, przy czym zostałam powiadomiona, że dnia, który mnie interesuje, odbędzie się koncert od 21:00, ale jak się zbierzemy na miejscu do 20:00, to mamy wejściówki za darmo. Jednakże moi goście zostali przywitanie przez bardzo niegrzecznego pana "ochroniarza", który nie wpuścił ich dopóki nie opłacili biletów. Ludzie tam pracujący nawet nie powiadomili mnie telefonicznie, że zmieniły się zasady gry, a szczerzę mówiąc to pewnie się nie zmieniły, tylko celowo zostaliśmy wprowadzeni w błąd, gdyż byliśmy tam prawie sami, a na kimś trzeba zarobić. Przy czym należy dodać, iż ów "koncert" zaczął się o 21:30, a skończył o 23:00, gdzie przerwy trwały dłużej niż samo granie.
Po drugie: o 11:30 przestała grać muzyka z odtwarzacza, a potem zostaliśmy łaskawie powiadomieni, iż o 24:00 jest zamknięcie, gdzie na stronie głównej Warki (http://warka.olsztyn.pl/index.php?page=152) jest wyraźnie napisane, że od czwartku do soboty to miejsce jest czynne do 2 w nocy, jednak informacje swoją drogą a rzeczywistość swoją.
Jedyne co mile będę wspominać z tego wieczora, to moje towarzystwo i dwie przesympatyczne kelnerki. Jednakże Warka wiele straci, gdyż nikt z moich znajomych tam nie urządzi żadnej imprezy. Jak ktoś będzie miał ochotę tam się wybrać, niech się zastanowi dwa razy, a lepiej trzy.
Gaja
Obcy

Powrót do Gdzie na piwo?