Jestem bardzo niezadowolona z usług Warki:
Primo, zarezerwowałam stolik na kilkanaście osób, płacąc za tę usługę, przy czym zostałam powiadomiona, że dnia, który mnie interesuje, odbędzie się koncert od 21:00, ale jak się zbierzemy na miejscu do 20:00, to mamy wejściówki za darmo. Jednakże moi goście zostali przywitanie przez bardzo niegrzecznego pana "ochroniarza", który nie wpuścił ich dopóki nie opłacili biletów. Ludzie tam pracujący nawet nie powiadomili mnie telefonicznie, że zmieniły się zasady gry, a szczerzę mówiąc to pewnie się nie zmieniły, tylko celowo zostaliśmy wprowadzeni w błąd, gdyż byliśmy tam prawie sami, a na kimś trzeba zarobić. Przy czym należy dodać, iż ów "koncert" zaczął się o 21:30, a skończył o 23:00, gdzie przerwy trwały dłużej niż samo granie.
Po drugie: o 11:30 przestała grać muzyka z odtwarzacza, a potem zostaliśmy łaskawie powiadomieni, iż o 24:00 jest zamknięcie, gdzie na stronie głównej Warki (
http://warka.olsztyn.pl/index.php?page=152) jest wyraźnie napisane, że od czwartku do soboty to miejsce jest czynne do 2 w nocy, jednak informacje swoją drogą a rzeczywistość swoją.
Jedyne co mile będę wspominać z tego wieczora, to moje towarzystwo i dwie przesympatyczne kelnerki. Jednakże Warka wiele straci, gdyż nikt z moich znajomych tam nie urządzi żadnej imprezy. Jak ktoś będzie miał ochotę tam się wybrać, niech się zastanowi dwa razy, a lepiej trzy.