nocny olsztyn

Gdzie nie na piwo:D

Puby, piwialnie, dzielnicowe knajpki. Znasz ciekawe miejsce podziel sie informacją z innymi.

Gdzie nie na piwo:D

Postprzez Kruczkowski wtorek, 5 sierpnia 2008, 22:34

A wydawałoby się, że Olsztyn to idealne miasto...NIestety, znaleźć tu można parę antywizytówek. Parę, w dosłowny sposób, tworzą kluby (?) dyski (?) (bosh...jak to nazwać?): a mianowice: "Impuls" oraz the best of all: "Piękni, młodzi i bogaci".
W paru słowach opisać można to tak: plastykowa unc unc muzyka, dermowe siedzenia, wszędzie mini i szpilki, ultrafiolet podkreślający niedoprane plamy... A spróbuj wejść z niedojedzoną starówkową zapiekanką...Pan cieć (bramkarz, karkonosz...jak zwał tak zwał), w paru zwięzłych słowach odda Tobie tolerancyjny (:)) nastrój miejsca... Odziwo jest plus: W impulsie dziewczyny dostają darmowego drina ze świecąco kostko:D...(Wstyd się przyznać, ale sprawdzono na własnej skórze:))Rada: szybko go wypić i do Luzaka:D
Kruczkowski
Przechodzień

Re: Gdzie nie na piwo:D

Postprzez ashkoo czwartek, 7 sierpnia 2008, 21:16

Yeahhh, do Twojej listy dodałabym jeszcze Euforię, Pestkę, Kotuownię (bosh!!!), 22... Generalnie 80% knajp na starówce to takie umsy umcy... Niestety, skoro się utrzymują, to chyba znaczy, że lansiarze rosną w siłę...
ashkoo
Ziom

Postprzez Rocky niedziela, 5 października 2008, 15:25

Dlatego nie imprezuje na starówce, ja tam wole lokalne osiedlowe lokale, Red Night na Nagórkach, Dakar, Kant na Jarotach :)
Sprawdź katalog firm Olsztyn a w nim puby, kluby, restauracje, sprawdź!
Rocky
Znajomy z widzenia

Postprzez xenium wtorek, 7 października 2008, 13:57

Ale jest też SOWA, która kładzie te wszystkie knajpy na kolana. :D:D:D.
Sekcja administracyjna nocnej społeczności :)
xenium
Site Admin

Postprzez m919 środa, 15 października 2008, 20:49

Ale z was solone ucha. Nie lubicie tych klubów, bo nie odpowiada wam muza.
Równie dobrze mogę obrażać zaplutą norę pod tytułem "sowa", bo nie odpowiada mi ten "pancurowski" klimat.
m919
Przechodzień

Postprzez adi środa, 15 października 2008, 21:32

O czyżby szykowała się ciekawa wymiana zdań. m919, uważam, że w SOWIE każdy znajdzie coś dla siebie. W w/w klubach już raczej nie. No chyba, że mówimy o dobrym zimnym piwku. Ale to chyba jest wszędzie. Pozdrooo
adi
Super ziom

Postprzez vaueck czwartek, 16 października 2008, 15:26

Rzeczywiście w pierwszym poście zostały trochę dość ostro pojechane miejsca, które jakby nie patrzeć mają swoich odbiorców.
vaueck
Obcy

Postprzez ashkoo czwartek, 16 października 2008, 19:21

A co to są solone ucha ;]???

Moim zdaniem takie forum to miejsce do wyrażania swojej opinii - chyba właśnie po to się tu ludzie logują... Dla niektórych Sowa jest ehkhm pancurowata, dla innych Euforia plastikowa - kwestia gustu i nie ma co się obrażać. A opinia użytkownika Kruczkowski jest bossssko napisana :D:D:D.
ashkoo
Ziom

Postprzez Talita czwartek, 23 października 2008, 08:41

nie polecam Laguny, to jest taka żenada, że ja nawet nie wiem co napisać na ten temat, przedział wiekowy 17 - 77 i chyba wszyscy wiemy o co chodzi? :?

charyzma? wciśnięty pomiędzy bloki lokal, do którego chodzą osiedlowe chłopaczyny, są u siebie, cfaniactwo aż śmierdzi na progu.
A bad woman is the sort of woman a man never gets tired of.
Talita
Ziom nad ziomy

Laguna - Nagórki

Postprzez betadd czwartek, 23 października 2008, 17:56

Talita, zgadzam się z Tobą w 100% - byłem w Lagunie raz, na jej otwarciu... Nawet nie chce mi się komentować, ale tak jak mówisz - szeroki przedział wiekowy, klimat diskodens lat '80, fatalny, kiczowaty wystrój. Żenada.
betadd
Super ziom

Następna strona

Powrót do Gdzie na piwo?