anubis80 napisał(a):Ochroniarze nie mają być mili tylko wielcy i budzić respekt
Ochronarz to wizytówka klubu - pierwsza osoba z którą masz do czynienia zanim do niego wejdziesz. Nie rozumiem co ma do mięśni i respektu - brak kultury.
anubis80 napisał(a):Rozumiem, że jak przychodzi średnio lub mało atrakcyjna dziewczyna, taka szara myszka i widzi same laski w mini spódniczkach to się źle czuje. No bo i jak ma się czuć kiedy każda kobieta jest ładniejsza i faceci na nią patrzą.
A czy Ty uważasz, że średnio lub mało atrakcyjna dziewczyna wychodzi na miasto bo liczy, że na nią spojrzysz? A wiesz, że niektóre kobiety chodzą na miasto na przykład po to, żeby potańczyć bo lubią? Wierz mi, że nie każda wychodzi licząc że taki piękny, młody, bogaty i z potencjałem (bo ze słów twych wynika, że uważasz się za takiego) będzie ją zabawiał w głową między nogami.
anubis80 napisał(a):Przecież kobiety w ten sposób reagują, że nie mogą znieść konkurencji więc narzekają na miejsce.
No skarbie, przed Tobą jeszcze dużo nauki bo znawcą to Ty nie jesteś.
anubis80 napisał(a):Z punktu widzenia faceta, czyli mojego jak i wielu moich kolegów, klub ten prezentuje ZDECYDOWANIE najwyższy poziom pod względem urodziwych, fajnie tańczących (przedmówczynie uznały to za wadę, hehe) dziewcząt.
ZDECYDOWANIE najwyższy poziom dobrego towaru do wyrwania. Masz szansę na noc na chacie. Tym jednym zdaniem podsumowałeś czego szukasz na mieście i jednocześnie co można znaleźć w tym klubie, więc specjalista od reklamy i marketingu z Ciebie średni - co by nie powiedzieć mocno lichy. Gydbym miała wyjść na miasti z nastawieniem na podryw, wiedząc, że spotkam tam takich Panów Ale Jestem Zajebisty Ale Nie Dla Szarych Myszek to bym wolała urżnąć się sama w domu i zabawić palcem.
Biorąc pod uwagę Twoje klubowo - imprezowo - towarowe zainteresowania polecam ul. Porzeczkową. Stary to jest miejsce dla Ciebie i mało tego - możesz tam wybierać towar do wyrwania i wszystkie na Ciebie lecą! Ale wypas co
anubis80 napisał(a):W takich miejscach jak E. ludzie się "pokazują" bez względu na to, że część obserwatorów uzna to za płytkie.
Tu myślę, że sam sobie odpowiedziałeś na to pytanie.
anubis80 napisał(a):Jeśli jesteś szarą myszką, dziewczyną z nadwagą, kompleksami itp. będziesz się tam źle czuła.
Kurczę nie jestem szarą myszką, wymiary mam prawie jak modelka tylko w cyckach trochę więcej, kręcić ponętnie zawieszeniem umiem, kompleksów nie mam, o nadwadze, rozstępach i celulicie mało mi wiadomo.
Kończąc myśl początkową i jednocześnie podsumowując - w jednym się zgadzamy - w gronie frajerów źle się będę tam czuła." hehe "
Pozdrawiam.