nocny olsztyn

Euforia

Muzyka, śpiew i zabawa do rana. Znasz lub chcesz się podzielić opinią o ciekawym miejscu. To dobrze trafiłeś.

Re: Euforia

Postprzez Talita czwartek, 26 listopada 2009, 00:46

Wiesz co.... ja do tego klubu generalnie nic nie mam, ale...

anubis80 napisał(a):Ochroniarze nie mają być mili tylko wielcy i budzić respekt

Ochronarz to wizytówka klubu - pierwsza osoba z którą masz do czynienia zanim do niego wejdziesz. Nie rozumiem co ma do mięśni i respektu - brak kultury.

anubis80 napisał(a):Rozumiem, że jak przychodzi średnio lub mało atrakcyjna dziewczyna, taka szara myszka i widzi same laski w mini spódniczkach to się źle czuje. No bo i jak ma się czuć kiedy każda kobieta jest ładniejsza i faceci na nią patrzą.

A czy Ty uważasz, że średnio lub mało atrakcyjna dziewczyna wychodzi na miasto bo liczy, że na nią spojrzysz? A wiesz, że niektóre kobiety chodzą na miasto na przykład po to, żeby potańczyć bo lubią? Wierz mi, że nie każda wychodzi licząc że taki piękny, młody, bogaty i z potencjałem (bo ze słów twych wynika, że uważasz się za takiego) będzie ją zabawiał w głową między nogami.

anubis80 napisał(a):Przecież kobiety w ten sposób reagują, że nie mogą znieść konkurencji więc narzekają na miejsce.

No skarbie, przed Tobą jeszcze dużo nauki bo znawcą to Ty nie jesteś.

anubis80 napisał(a):Z punktu widzenia faceta, czyli mojego jak i wielu moich kolegów, klub ten prezentuje ZDECYDOWANIE najwyższy poziom pod względem urodziwych, fajnie tańczących (przedmówczynie uznały to za wadę, hehe) dziewcząt.

ZDECYDOWANIE najwyższy poziom dobrego towaru do wyrwania. Masz szansę na noc na chacie. Tym jednym zdaniem podsumowałeś czego szukasz na mieście i jednocześnie co można znaleźć w tym klubie, więc specjalista od reklamy i marketingu z Ciebie średni - co by nie powiedzieć mocno lichy. Gydbym miała wyjść na miasti z nastawieniem na podryw, wiedząc, że spotkam tam takich Panów Ale Jestem Zajebisty Ale Nie Dla Szarych Myszek to bym wolała urżnąć się sama w domu i zabawić palcem.
Biorąc pod uwagę Twoje klubowo - imprezowo - towarowe zainteresowania polecam ul. Porzeczkową. Stary to jest miejsce dla Ciebie i mało tego - możesz tam wybierać towar do wyrwania i wszystkie na Ciebie lecą! Ale wypas co ;)

anubis80 napisał(a):W takich miejscach jak E. ludzie się "pokazują" bez względu na to, że część obserwatorów uzna to za płytkie.

Tu myślę, że sam sobie odpowiedziałeś na to pytanie.

anubis80 napisał(a):Jeśli jesteś szarą myszką, dziewczyną z nadwagą, kompleksami itp. będziesz się tam źle czuła.

Kurczę nie jestem szarą myszką, wymiary mam prawie jak modelka tylko w cyckach trochę więcej, kręcić ponętnie zawieszeniem umiem, kompleksów nie mam, o nadwadze, rozstępach i celulicie mało mi wiadomo.

Kończąc myśl początkową i jednocześnie podsumowując - w jednym się zgadzamy - w gronie frajerów źle się będę tam czuła." hehe "

Pozdrawiam.
A bad woman is the sort of woman a man never gets tired of.
Talita
Ziom nad ziomy

Postprzez anubis80 czwartek, 26 listopada 2009, 09:32

Widzisz, w zasadzie napisałaś dokładnie to, co każda kobieta opisana przeze mnie chciałaby napisać. Na ludziach troszeczkę się znam, bo zajmuję się tym zawodowo, ale to nie jest, być może argument. Wiesz, mógłbym się wykłócać ale nie ma to sensu. Jesteś z Olsztyna, tak? Powiem Ci jak możesz mnie przekonać do swoich racji. Zaproszę Cię na kawę. W jakimś neutralnym miejscu. Może być Alfa. Pojawisz się z tą figurą modelki. Podyskutujemy w kulturalnej atmosferze po czym się rozejdziemy. Jeśli mam rację odmówisz twierdząc, że nie prezentuję wystarczającego poziomu albo na "takich jak ja" to Ci szkoda czasu. Jeśli się mylę, proszę zjaw się choćby na 2 minuty aby przekonać mnie, że Twoja wcześniejsza wypowiedź nie jest typowym i książkowym myśleniem szarych myszek. Będę bardz zobowiązany.
anubis80
Obcy

Postprzez Talita czwartek, 26 listopada 2009, 11:10

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

To twój sposób na podryw? "Hej modelko czy też szara myszko, masz przyjść na kawę, bo jeśli nie to znaczy że jesteś szarą myszką", dobre! :lol:

Traktujesz kobiety jak towar, towar urodziwy, najlepiej tańczący, najlepiej ubrany - po co Ty mi mówisz, że chcesz ze mną rozmawiać? Przecież nie o to Ci chodzi. Ty z kobietami nie rozmawiasz, one maja być ładne i miłe dla oka.
Może się umówimy, a ja potańczę Ci na stoliku będę urodziwa, najlepiej tańcząca, najlepiej ubrana? Będę się "pokazywać" bez względu na to czy uważasz mnie za szarą myszkę czy nie. Bo przecież o to chodzi, żeby się dopasować, tak?
Talita
Ziom nad ziomy

Postprzez anubis80 czwartek, 26 listopada 2009, 12:05

Mylisz się. To nie jest mój sposób na podryw. Poza tym nie interesują mnie 22-letnie studentki, bo jestem odrobinę starszy i szukam raczej intelektualnego wyzwania niż tancerki na stoliku. Nie wiem, w którym momencie doszłaś do wniosku, że ja lubię to czy tamto… Opisywałem swoje spostrzeżenia o klubie i już. Nie traktuję kobiet jak towar. Jesteś przewrażliwiona. A Twój avatar świadczy jedynie o tym, że masz ugruntowaną opinię o mężczyznach, którzy pewnie Cię w przeszłości skrzywdzili i teraz wrzucasz wszystkich do jednego wora. Patrząc na kobietę, którą nie znam oceniam jej ubiór, figurę, taniec. Tak jak Ty oceniasz ochroniarza w QSC po tym, że ma "zajebiste, czarne oczy". To nie jest uprzedmiotowienie? W czym gorsze jest stwierdzenie, że kobieta ma fajną pupę od tego, że facet ma czarne oczy i dlatego jest fajny? Powiedz, proszę. Lubię kobiety ładne i miłe dla oka ale to nie znaczy, że nie cenię w nich innych cech, co usilnie starasz się imputować.
Widzisz, internet daje olbrzymie możliwości bycia kimś, kim się nie jest. Tutaj każda kobieta ma kształty modelki i jest niezwykle pewna siebie. Powiedziałbym nawet wyszczekana. Tylko, że w świecie rzeczywistym jest już dużo gorzej. Wydałaś mi się osobą o ugruntowanym zdaniu, będącą przekonana o swoich racjach. Ciekaw jestem jak pewna byłabyś podczas spotkania w 4 oczy. Rozumiem, że nie chcesz się spotkać. Zza monitora jest wygodniej. A i nikt Twoich walorów weryfikować nie będzie.
Jest w Tobie za dużo jadu, żalu do całego świata, a szczególnie jej męskiej populacji. Jeśli mam inne zdanie, to trzeba mnie stłamsić.
Pozdrawiam
anubis80
Obcy

Postprzez Talita czwartek, 26 listopada 2009, 17:01

oooo widzisz, nareszcie zaczyna się rozmowa, dyskusja a nie opisywanie doświadczeń ala jestem bogiem i jakie fajne dupki można zobaczyć w euforii. Nie lubię dzielenia ludzi na ładniejsztych, bardziej urodziwych, najlepiej ubranych.

anubis80 napisał(a):A Twój avatar świadczy jedynie o tym, że masz ugruntowaną opinię o mężczyznach, którzy pewnie Cię w przeszłości skrzywdzili i teraz wrzucasz wszystkich do jednego wora.

.
anubis80 napisał(a):Tak jak Ty oceniasz ochroniarza w QSC po tym, że ma "zajebiste, czarne oczy"

Avatar to prowokacja ;) Mężczyzn lubię, ale intligentnych.
Czarne oczy doceniam, bo każdy z nas ma pewne upodobania co do ideału zewnętrznego. Ale nie oceniłam go jako człowieka po oczach, nie wrzuciłam go do worka osób wyższych, lepszych bardziej urodziwych zasługujących na wejście do klubu bądź też nie.

anubis80 napisał(a):Lubię kobiety ładne i miłe dla oka ale to nie znaczy, że nie cenię w nich innych cech

Nie staram się. Tak odebrałam Twoją wypowiedź, bo wybacz ale nie pisałeś o bogatym wnętrzu.

anubis80 napisał(a):Jest w Tobie za dużo jadu, żalu do całego świata, a szczególnie jej męskiej populacji. Jeśli mam inne zdanie, to trzeba mnie stłamsić.

Jest dużo jadu jest dużo żalu ale facetów w to bym raczej nie mieszała.

anubis80 napisał(a):Ciekaw jestem jak pewna byłabyś podczas spotkania w 4 oczy.

Nie jesteś dla mnie na tyle ważny abym musiała Ci cokolwiek uidowadniać. Poza tym... ja takiego spotkania nie potrzebuję.
Talita
Ziom nad ziomy

Postprzez kizior niedziela, 7 lutego 2010, 03:47

Mam prośbę do właściciela tego klubu. Łysy koleś na bramce który robi selekcje wedle własnego uznania tylko po to żeby dziewczyny mu się kłaniały bo wpuszcza je bez kolejki itd jest do wymiany. obraża ludzi popycha i wyrzuca za drzwi. pytam jakim prawem? w środku pusto a koleżka nie wpuszcza bo ma zły dzień żenada. Zmieńcie tego kogoś na bramce bo na prawdę się nie nadaje. łysy kolego w marynarce (tej samej co weekend) znajdź sobie inną prace skoro ta ci nie odpowiada i nie masz już za grosz kultury do ludzi!!!!
kizior
Obcy

Businesmeni z Euforii mają w d... żałobę narodową. Brawo!!!

Postprzez Tomekk niedziela, 11 kwietnia 2010, 21:39

To naprawdę nienormalne... nie bedę nikogo obrażał - osądźcie sami!!!
10 kwiecień 2010 wiemy od rana o żałobie narodowej w związku z katastrofą lotniczą i śmiercią Prezydenta Polski i osób mu towarzyszących...
Euforia oczywiście zaprasza swych gości oferując swoje trzy poziomy by przy wspaniałej muzyce na parkiecie oddać szacunek ludziom, którzy zgineli w katastrofie!!!! Piszę "oczywiście", bo wspominam 2 kwietna (sobota) 2005 kiedy umiera Papież... o 22 media podają tą wiadomość. W Euforii konsternacja nie wiedzą co robić, wiele osób wychodzi, reszta zostaje wspaniale się bawiąc do rana... Powstrzymałem się wtedy od komentarza tłumacząc w zawiły sposób całą tą sytuację. Dzisiaj wiem, że niepotrzebnie!!!! nie bylo co i kogo tłumaczyć. Gdyby Papież odszedł w piątek w sobotę Euforia biłaby rekordy frekfencji - dlatego, że byłaby jedynym otwartym klubem, mam nadzieję w Polsce.
Co się z wami dzieje "ludzie" ? - pytam menedżera, właściciela, właścicieli, wszystkich pytam co jest ???
Nie jesteście klubem takim jakim chcecie żeby o was pisano i do jakiego pretendujecie!!!!!
Powstrzymam się i tak jak napisałem nie będę nikogo obrażał...
Tomekk
Obcy

Tak odpowiada Euforia....

Postprzez Tomekk piątek, 16 kwietnia 2010, 18:07

Z całym szacunkiem wobec osoby Pana Tomasza S. uważamy, że
lekko się zagalopował w osądzie klubu Eufouria i jego właścicieli. Nadużyciem jest określenie, że klub "zaprasza w sobotę wieczór swych gości oferując swoje trzy poziomy, by przy wspaniałej muzyce na parkiecie oddać szacunek ludziom, którzy zginęli w katastrofie". Szacunek wobec ofiar tragedii jak i żałobę, każdy z nas przeżywa na swój sposób, ale na pewno nie poprzez taniec czy zabawę.
Zdecydowaliśmy się otworzyć klub w ubiegłą sobotę, ponieważ od kilku miesięcy mieliśmy zaplanowaną wizytę angielskiego DJ''a, który był już na pokładzie samolotu w momencie, kiedy dotarła do nas informacja o katastrofie pod Smoleńskiem. Odwołanie imprezy wiązałoby się z zapłaceniem artyście potężnego odszkodowania, na które nie mógłby pozwolić sobie żaden klub w Olsztynie.
Jakkolwiek nie oceniać naszego postępowania jako klubu, prosimy zwrócić uwagę na kilka rzeczy. Po pierwsze - tego wieczoru nie byliśmy jedynym otwartym klubem w Olsztynie. Po drugie - nie otworzyliśmy lokalu dla siebie; frekwencja tylko nieznacznie różniła się w stosunku do pozostałych
dni, kiedy klub jest otwarty. Po trzecie - na decyzję o otwarciu klubu wpłynęły także telefony i maile od naszych stałych Gości, z pytaniem, czy klub będzie działał zgodnie z planami.
Mimo wszystko, poza kilkoma sygnałami i emocjonalnymi komentarzami, że postąpiliśmy haniebnie lub że przynieśliśmy wstyd, podtrzymujemy swoją ubiegłotygodniową decyzję o otwarciu klubu, zapraszając także chętnych Gości w najbliższy weekend.
Z poważaniem,
K.M. Eufouria
Tomekk
Obcy

Postprzez betadd wtorek, 20 kwietnia 2010, 10:41

W ogóle to nie rozumiem, o co jest to halo. Skoro lokal pękał w szwach, to znaczy, że ktoś ten parkiet zasilał... A to już moralność każdego imprezowicza, czy przejął się katastrofą, czy nie.
Moralność właścicieli klubu to już osobna kwestia - ale skoro nie boją się przyznać, że kasa, kasa, kasa rulezz :D...
Każdy ma swoje priorytety. Niektórzy przeżywają żałobę , inni mają to gdzieś... Takie życie.
betadd
Super ziom

Postprzez ewela niedziela, 24 października 2010, 09:58

Euforia, rzekomo najlepszy klub w Olsztynie.. Zgodnie z renomą wybrałam się tam wczoraj ze znajomymi.. I ?? To był najgorszy wieczór, najgorsza impreza i najgorsze miejsce w którym mogliśmy wylądować ! Bez urazy ale chodzą tam w większości same "staruchy".. Dance floor jest piekielnie mały.. co z tego, że są trzy piętra skoro na każdym jest tyle miejsca do tańca co kot napłakał.. Byłam tam pierwszy i ostatni raz !!! Jedynym plusem klubu jest fajna pieczątka heh.. wybaczcie, ten śmieszny wniosek, ale to jedyny atut.
ewela
Obcy

Poprzednia strona

Powrót do Gdzie potańczyć?