nocny olsztyn

Pub Luzak :)

Puby, piwialnie, dzielnicowe knajpki. Znasz ciekawe miejsce podziel sie informacją z innymi.

Postprzez ashkoo niedziela, 3 sierpnia 2008, 20:56

To chyba najlepszy pub w mieście, jeżeli lubisz rockową muzykę, tanie piwo (4,20 za butelkową Warkę!!!) i nie przeszkadza Ci różnorodne towarzystwo - od długowłosych metalowców poprzez pierwszorocznych studentów do ślicznych dziewczyn ;). Można pograć tam w darta, piłkarzyki, stracić kilka dyszek w jednorękiego bandytę... No i atmosfera... Ech, trzeba odwiedzić, żeby zrozumieć...
Adres: Niepodległości 57, budynek akademika nr yy, nie wiem, nie pamiętam - niedaleko mcdonalda w centrum, dają tam tanie obiady :D.
ashkoo
Ziom

Postprzez adi niedziela, 3 sierpnia 2008, 21:09

hmmm co można napisać. Fajnie, że ktoś wspomniał o tej knajpce. Knajpa jedyna w swoim rodzaju. To jedna z pierwszych, do których trafiłem po przyjeździe do Olsztyna, jakieś 2 lata temu. Zaciągnęła mnie tam jedna fajna osóbka. Buziaki dla niej. Może też kiedyś zapostuje na tym forum. Luzak to nic innego jak pomysł na zaje....... spędzony wieczór. Tanie piwko, fajne kobietki, muzyka (fakt przeważnie rock i metal), ale kto nie lubi rocka. W darta można sobie postukać do woli. :). Pamiętam jeszcze kiedyś można było tam nawet potańczyć na prowizorycznym dancefloorze :D. Pamiętam jak dziś taniec robotów :D. Btw parkiet ma rozmiar 2x3 metry. Jest naprawdę ostro. Widzieliście kiedyś pogo na takiej przestrzeni. Polecammmm
Ostatnio edytowano niedziela, 3 sierpnia 2008, 21:53 przez adi, łącznie edytowano 1 raz
adi
Super ziom

Re: Pub Luzak :)

Postprzez ashkoo niedziela, 3 sierpnia 2008, 21:14

Wydaje mi się, że nadal można tam tańczyć - densflor nie jest zły, nie wiedziałam, że na powierzchni 4x4m może się zmieścić tyle osób :D. Polecam jeszcze raz :D.
ashkoo
Ziom

Postprzez Krzykuś wtorek, 5 sierpnia 2008, 21:58

Fakt:D...3 m kwadratowe, a 100 razy lepsza balanga niz w innych knajpach. Na siłę mozna i nawet dartować między tańczącymi :D. Każdy każdego zna, a jak nie to szybko pozna...Olbrzymie 2 narożne TV screeny w prawej części knajpy robią wrażenie ;) (ashkoo - jako stały bywalec, wie o czym mowa). Muzyka antychłamowa...rockowy klimat...Typowe luzackie miejsce, w którym czas utknął w studenckiej atmosferze. Polecam nie tylko na piwko...
Krzykuś
Obcy

Postprzez vaueck czwartek, 7 sierpnia 2008, 15:17

3 metry kwadratowe szaleństwa. Ostrooo. :D. Idealne miejsce, żeby się nawalić i wrócić do domu z bólem głowy. Ciekawe swoją drogą czy jest ktoś kto raz tam trafił i nie wrócił, bo mu się nie spodobało?

Szczerze wątpię.

.......... no i mają kulę disco (chyba tak to się nazywa. Jeśli tak nie jest to przepraszam. :D)
vaueck
Obcy

Postprzez ashkoo czwartek, 7 sierpnia 2008, 21:02

Wbrew pozorom, słyszałam kilka opinii o tym, że Luzak jest do bani, na szczęście od ludzi, których opinia mnie totalnie nie interesuje (panowie z grubymi łańcuchami bądź panowie w wielkich białych butach adydasa :D). A ból głowy po Luzaku jest booombowy - i to jest zdecydowanie pejoratywne określenie :D. Ale klimat po przekroczeniu progu robi swooooooje.
ashkoo
Ziom

Postprzez Rocky niedziela, 5 października 2008, 15:26

Ooo tak najarane, że można siekiere w powietrzu zawiesić, z tym mi się Luzak kojarzy :D
Sprawdź katalog firm Olsztyn a w nim puby, kluby, restauracje, sprawdź!
Rocky
Znajomy z widzenia

Postprzez ashkoo czwartek, 16 października 2008, 19:52

Ojjj, to nieodłączna aura luzakowania. po całonocnej wizycie wszystko - łącznie z plecakiem i koralami (:D) - do pralki!
ashkoo
Ziom

Powrót do Gdzie na piwo?