nocny olsztyn

==== S A L O O N ======

Jesteś świeżo po imprezie i nie możesz zasnąć. To napisz ile udało Ci sie wypić soków pomarańczowych.

==== S A L O O N ======

Postprzez Talita niedziela, 7 grudnia 2008, 23:34

Zapraszam do barłożenia się w wirtualnym temacie radosnej rozpusty :twisted:

WSTĘP PONIŻEJ 18 LAT ZABRONIONY!!!!

Będziemy tu wspólnie biesiadować, upijać się i rozmawiać na tematy damsko męskie i nie tylko, ale z pewnością dla pełnoletnich, tak to już po paru piwkach bywa ;)

Powołuję się na funkcję barmanki ( a także spowiednika haha! :twisted: :twisted: ), w końcu pracy z barem nie dostałam to chociaż tu się podbuduję :P

A więc, komu piwko?
Obrazek
A bad woman is the sort of woman a man never gets tired of.
Talita
Ziom nad ziomy

Re: ==== S A L O O N ======

Postprzez digga poniedziałek, 8 grudnia 2008, 23:22

Ja poproszę jedno - zimneeeeee.

Nie wiem czemu ale przypomniała mi się moja jedna pierwszych (jak nie pierwsza) imprez z alkoholem. Temat jest na czasie bo sylwester już tuż tuż.
A więc był to sylwester. Pamiętam to jak dziś. O matko jaki to był hardkor. Mieliśmy wtedy nie pamiętam po ile lat, ale mało. I postanowiliśmy zrobić z chłopakami z dzielni imprezę. Oczywiście plan ułożyliśmy już wcześniej. Każdy miał przynieść z domu jakieś żarcie i alk. Nie ważne jaki i ile, ważne żeby chociaż coś. Oczywiście załatwiliśmy też "jamnika" (pamiętacie ten sprzęt grający prawda prawda :D). Ja przyniosłem jakiegoś kurczaka i to co mi się wbiło do głowy najbardziej to szampan w słoiku. Rodzicie do dziś dzień się zastanawiają gdzie im wtedy zniknał. Większość chłopaków zrobiła tak samo. Impreza odbywała się w piwnicy bloku :D. Po uroczystej biesiadzie, na której pozbyliśmy się przyniesionego jedzonka i alkoholu, lekko zamroczeni, poszliśmy puszczać petardy. Trochę było ciężko, ponieważ większość z nas przyszła na impreze w kapciach i w samych sweterkach, a co by nie mówić w sylwestra jest zazwyczaj zimno. Kiedy już petardy nam się skończyły wróciliśmy do domów. Na szczęście nikt z nas nie miał szczególnie przesrane, ponieważ jakoś rodzice nie zauważyli, że ich pociechy są w stanie lekko wskazującym

Wiem, że historia kasku nie zrywa, ale miałem ochotę to napisać. Tak więc nie skazujcie mnie od razu na banicję...
digga
Przechodzień

Postprzez adi wtorek, 9 grudnia 2008, 22:46

Ja też poproszę jedno zimne. Jak będę po siedmiu to napiszę jakąś historię :)
adi
Super ziom

Postprzez Talita środa, 10 grudnia 2008, 10:34

Obrazek

proszę, proszę pijcie 8-)

jak Wy w ogóle macie na imię, ha?
Talita
Ziom nad ziomy

Postprzez adi czwartek, 11 grudnia 2008, 22:59

Ja to sie adam nazywam. :P
adi
Super ziom

Postprzez Talita piątek, 12 grudnia 2008, 00:32

no zobaczcie, dajesz piwko i od razu inwigilować można :lol: :lol:
Talita
Ziom nad ziomy

Postprzez przemass sobota, 13 grudnia 2008, 17:43

to ja poprosze tequile sunrise ;p. ok 15 lat temu kumpel zaprosil mnie na sylwka i tak sie zgrzalismy roznymi winami i szampanem ze do domu po poreczy sie wspinalem ;D, a bylem wtedy mocno nieletni... jak szybko ten czas leci ;)
przemass
Przechodzień

Postprzez digga niedziela, 14 grudnia 2008, 22:28

Talita a podajesz coś na ostrego kaca. Jak tak to ja poproszę. Matko co za weekend. Totalne oderwanie od rzeczywistości. Zrobiliśmy mała imprezkę a zrobiło się z tego grube coś. Prawie nic nie pamiętam. Jedyne co mi w głowie zostało to mina sąsiadki, która przyszła poprosić o ściszenie muzyki. Impreza była z okazji urodzin jednego z mieszkańców naszej wspaniałej stancji. Chłopak odpadł w połowie imprezy.

Rano wszyscy sie zastanawiali jak się nazywają i skąd te dziwne ślady na suficie...

Talita to coś na kaca musi być naprawdę mocne...

Dobranoc ludziki :)
digga
Przechodzień

Postprzez adi niedziela, 14 grudnia 2008, 22:33

Na kaca najlepsze jest powietrze z pompki od materaca :P....
Ejjj ludzie czy dla Was niedziela to też taki poorany dzień??
Czekam na wypowiedzi. Dla mnie to chyba najgorszy dzień tygodnia. Zawsze panuje taka dziwna zawieszka. A myśl ze jutro trzeba rano wstać iść do pracy (ewentualnie na zajęcia) dobija :D ??
adi
Super ziom

Postprzez ashkoo poniedziałek, 15 grudnia 2008, 18:34

Na kaca najlepsze jest shitowe żarcie - wszelkie pizze, kebaby, zapiekanki.... Poza tym sok pomidorowy, jajka (serio) i wszelkie warzywa. Pytania ;]?
ashkoo
Super ziom

Następna strona

Powrót do Na luzie