nocny olsztyn

Tap Madl

Co słychać za szklaną szybką?

Tap Madl

Postprzez Talita piątek, 26 listopada 2010, 10:16

Jacyś fani?
A bad woman is the sort of woman a man never gets tired of.
Talita
Ziom nad ziomy

Re: Tap Madl

Postprzez betadd poniedziałek, 29 listopada 2010, 17:34

Będziesz się śmiała, co :D?
Ja oglądam, fajne dziewczyny, zdesperowane, ale fajne - i moja faworytka odpadła ostatnio, buuuu...

Jak znam życie, wygra Paulina - szara myszka, do jasnej ciasnej :/.
betadd
Super ziom

Postprzez Talita poniedziałek, 29 listopada 2010, 21:01

Nie będę, bo ja też oglądam. Uważam, że zawód modelki (bo tak uważam to za zawód) to ciężka praca. I zgadzam się zdesperowane. Denerwuje mnie tylko, że w każdym odcinku któraś płacze i mnie to irytuje, nie ma odcinka bez łez.

Kasia nie była moją faworytką, ale uważam, że była ambitna i podchodziła do wszystkich zadań bardzo profesjonalnie. Paulinie też kibicowałam, ale jak zobaczyłam że ona nie umie angielskiego - to właśnie wtedy się wściekłam, że odpadła Kasia. Bez języka w świecie międzynarodowego modelingu?

Moja faworytką była Marta, taka z krótkimi włosami. Uwielbiałam ją za podejście do życia, miała wspaniały uśmiech i wydawała mi się strasznie pozytywna.

Najbardziej wkur*ia mnie jury z Dżoaną na czele. Są beznadziejni, w każdym odcinku mówią coś innego, sami sobie przeczą i w ogóle ich nie rozumiem. Podobno kolejnej edycji ma być poza Dżoaną całkowita wymiana, bo się nie sprawdzili w tej roli.
Talita
Ziom nad ziomy

Postprzez betadd środa, 1 grudnia 2010, 17:49

Marta była świetna, to prawda, ale nie oszukujmy się - laska ma 25 lat, w świecie mody to już emerytka... Ale jest szansa, że ktoś ją zauważył i dziewczynę czeka coś więcej, niż fucha w go-go barze.

Paulina jest moim zdaniem najładniejsza i długo jej kibicowałem, ale teraz też mnie drażni, że każdą swoją porażkę (a jest ich coraz więcej) tłumaczy wciąż tym samym - "jestem nieśmiała", "jestem szarą myszką", "rzucił mnie facet" (fu*k, strasznie poważny związek musiała mieć w wieku 17. lat, komedia), " bla bla blaaaaaaaa. No i nie zna języka, porażka. Mam nadzieję, że nie dadzą jej wygrać.

Kasia była moją faworytką od początku - śliczna, wygadana, odważna, kontaktowa, świetnie mówi po angielsku, ładnie chodzi... Cóż...

Cieszę się, że ta wyszczekana Zuza czy Zula czy jak jej tam odpadła na początku - laska była na maksa sztuczna, a siliła się na luzarę.

W tej chwili nie podoba mi się żadna z finalistek, dzisiejszy odcinek włączę, no bo jak tu ostatniego nie obejrzeć :mrgreen:

[Kurde, nie brzmię tu jak facet :| ]
betadd
Super ziom

Postprzez Talita środa, 1 grudnia 2010, 18:43

betaddku taki męski że aż damski :D żartuję, dobrze, że o wszystkim porozmawiać można.

Paulina jest już nudna i mi się przejadła jej smutna historia. Marta - naprawdę mam nadzieję, że jej się powiedzie w życiu, swoją drogą jury też stwierdziło, że jest "emerytką", więc czemu przeszła dalej? Bez sensu.

Poważny związek, normalnie love story aż mi się zrobiło ciepło w okolicach serca :D

Zulozuza co to było w ogóle :?
Talita
Ziom nad ziomy

Postprzez betadd środa, 1 grudnia 2010, 23:21

Talitka, specjalnie dla Ciebie się zalogowałem - na gorąco, zaraz po programie :mrgreen:

Dobra, pisałem, że byle nie Paulina, ale powiem Ci, że meeeeega mi się podobała w dzisiejszym odcinku! Piękna, pewna siebie, uśmiechnięta. Aaaaa :D!

PS. Widziałaś, jak się dziś wszystkie odpadnięte pchały do kamery :mrgreen: ?
betadd
Super ziom

Postprzez Talita czwartek, 2 grudnia 2010, 17:01

Ej hello miałam tyle roboty, że nie oglądałam :( :( :( :( :(

powtórkę w necie obejrzę bo do 20 jestem w robocie :)
Talita
Ziom nad ziomy

Powrót do Telewizja