nocny olsztyn

Zdecydowanie Sowa

Muzyka, śpiew i zabawa do rana. Znasz lub chcesz się podzielić opinią o ciekawym miejscu. To dobrze trafiłeś.

Zdecydowanie Sowa

Postprzez betadd poniedziałek, 4 sierpnia 2008, 21:10

Knajpa z klimatem dla stałych bywalców oraz przypadkowych gości - każdy rodzaj muzyki, duży wybór napojów bez i alkoholowych, niezapomniane wrażenia! Dla mniej zorientowanych - to dyskoteka w murach zamku na Starówce.

Jeszcze nie zdarzyło mi się wyjść przed końcem imprezy (zawsze o 4 rano) - można się naprawdę wytańczyć, bo każdy znajdzie coś dla siebie. Repertuar różnorodny, ale powtarzający się co tydzień, ja osobiście znam wszystkie kawałki ;]. Alkohol niezbyt drogi, jak na warunki Starego Miasta oczywiście, płatny wjazd (8 zł, można się dogadać z panem ochroniarzem jeśli jest już dobrze po północy), mnóóóóóstwo ludzi nastawionych na zawiązanie nowych znajomości. Tańczenie z obcymi osobami kompletnie nikogo nie dziwi... Namawiam do wybrania się w sobotnią noc!
betadd
Super ziom

Re: Zdecydowanie Sowa

Postprzez Rocky niedziela, 5 października 2008, 15:23

kiedyś się skuszę, strasznie dawno w Sowie już nie byłem :)
Sprawdź katalog firm Olsztyn a w nim puby, kluby, restauracje, sprawdź!
Rocky
Znajomy z widzenia

Postprzez adi niedziela, 5 października 2008, 19:00

Ja to bym się z chęcia skusił na noc w SOWIE. W tej knajpie jest po prostu rewelacyjnie. A jeśli dodać do tego koniec imprezy kiedy na zewnątrz jest już jasno to po prostu nie mam słów. YYYYYYYYY chyba teraz o poranne słoneczko chyba jednak będzie coraz trudniej. No chyba, że wyjdziemy z imprezy o 9 rano (co niektórzy użyliby słowa "w nocy") :D. Pozdro dla wszystkich wielbicieli nocnych ptaków :D:D: SOWAAAAA
adi
Super ziom

Postprzez ashkoo czwartek, 16 października 2008, 19:23

Ja też bym się chętnie przeszła... Ojj dawno nie byłam!!! Już zapomniałam, jak to jest bać się na trzeźwo w tym lokalu :D. I przychylam się do okrzyku przedmówcy - SOWAAAAAA!!!
ashkoo
Super ziom

Postprzez Talita środa, 22 października 2008, 21:31

dobra, stara knajpa :)
A bad woman is the sort of woman a man never gets tired of.
Talita
Ziom nad ziomy

Postprzez artinu czwartek, 23 października 2008, 09:21

widzę coraz więcej zwolenników olsztyńskiej Sowy. Ale co się dziwić. Dla wielu ten lokal kojarzy się z wspaniałą zabawą. Do zoba w SOWIE
artinu
Znajomy z widzenia

Powrót do Gdzie potańczyć?